Logo Institut del Teatre
Dates: 1989
Redactor/a: Jaume Radigales
Continguts

Des del 1989, per iniciativa de la Generalitat de Catalunya i sota la responsabilitat d'organització i de la direcció artística de l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell (AAOS), es va ampliar el Festival d'Òpera a Sabadell a diverses poblacions de Catalunya amb el nom de Cicle d'Òpera a Catalunya. El Departament de Cultura atorga una subvenció a l'AAOS com a suport per al manteniment d'aquest circuit.

 

L'objectiu del cicle és fer arribar l'òpera en viu a altres comarques de Catalunya i, per tant, descentralitzar aquesta disciplina artística circumscrita històricament a la ciutat de Barcelona i, posteriorment, a Sabadell.

 

Actualment, alguns dels reptes del Cicle d'Òpera a Catalunya són millorar la seva comunicació i la captació de nous públics. Per tal d'assolir-los, el cicle es planteja la millora de les produccions i de la direcció artística, i la cerca de noves estratègies de difusió i promoció, que inclouen una millora de la seva imatge. En aquest àmbit, l'AAOS, en un procés liderat per la Subdirecció General de Promoció Cultural i amb la col·laboració dels teatres que participen en el circuit, va dur a terme un canvi d'imatge tant genèric (la marca «Òpera a Catalunya») com en cada un dels espectacles oferts en el circuit.


Enllaços

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x