Logo Institut del Teatre

«Animals de companyia»

7.3.2016

Animals de companyia

 Animals de companyia, Estel Solé, obra que feu una gira internacional per l’Amèrica Central fins instal·lar-se al Club Capitol de barcelona.

Segon volum de la col·lecció Dramaticles, coeditada per l’Institut del Teatre conjuntament amb l’editorial Comanegra.

Una colla d’amics es reuneixen per celebrar un sopar de benvinguda el dia que la Beth torna a casa després d’haver estat ingressada per un trastorn psiquiàtric durant dos mesos. Però la festa sorpresa es complica quan un dels amics confessa un secret inesperat i acaben sortint els draps bruts de tots els personatges. En un to de comèdia realista, l’obra posa en dubte els valors de l’amistat i la sinceritat en una història d’egos i enveges que constata que la soledat i la necessitat d’afecte poden fer que tots plegats ens convertim en animals de companyia.

Amb pròleg de David Plana.

Estel Solé Casadellà (Molins de Rei, 1987) és actriu, poeta i dramaturga. Formada en l’àmbit de les humanitats i amb una àmplia experiència en el sector cultural, s’interessa per la dramatúrgia i es forma a l’Obrador de la Sala Beckett de Barcelona amb professors i dramaturgs com ara Simon Stephens, Larry Tremblay, Rafael Spregelburd, David Plana, Alfredo Sanzol, Jordi Oriol i Carles Batlle.

 L’any 2013 debuta com a dramaturga amb l’obra Animals de companyia, que, després de representar-se a domicilis particulars, fa una gira internacional per l’Amèrica Central i finalment s’instal·la al Club Capitol de Barcelona durant dues temporades. En l’àmbit de la poesia, ha participat en nombrosos recitals i ha publicat els llibres Dones que somiaven ser altres dones (Editorial Galerada, Premi Amadeu Oller 2011) i Si uneixes tots els punts (Editorial Galerada). Ha treballat en teatre, cinema, televisió i com a col·laboradora radiofònica a la Cadena SER i Catalunya Ràdio.

 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat