Logo Institut del Teatre

«Componer el plural. Escena, cuerpo, política»

1.1.2016

Componer el plural 2

Sisè volum de la col·lecció Cos de Lletra, que coedita l’Institut del Teatre amb el Mercat de les Flors i Ediciones Polígrafa, i que ja és a la venda.

Componer el plural. Escena, cuerpo, política, es tracta d’un recull de converses i documents, textos de teoria política, sociològica i d’arts escèniques d’autors diversos, coordinats i editats per Royo la professora d’Estètica i Teoria de les Arts a la Universitat de Saragossa, Victoria Pérez, i el filòsof i estudiós dels conceptes de cos i esdeveniment, Diego Agulló.

 

Els textos d’aquest llibre investiguen algunes maneres de composar el plural que han proliferat en els darrers anys als moviments ciutadans recents i en bona part de les arts escèniques contemporànies, on s’ha experimentat amb allò que mou els nostres cossos i allò que fomenta la nostra capacitat d’acció; en suma, una preocupació per la necessitat d’assajar noves formes de democràcia i de recuperar part de l’espai públic i polític perduts.

A “Componer el plural. Escena, cuerpo, política” trobareu aportacions d’especialistes com ara Santiago Alba Rico, Paulina Chamorro, Alice Chauchat, Mª José Cifuentes, Itxaso Corral, Manuel Delgado, Cláudia Dias, Eleanora Fabiao, Amador Fernández-Savater, Susan L. Foster, Christine Greiner, David Pérez, Amanda Piña, Paz Rojo, Fernando Quesada i José A. Sánchez.

Dins de la col·lecció Cos de Lletra, s’han editat prèviament els títols “Exhaurir la dansa. Performance i política del moviment”, “Arquitectures de la mirada”, 2Hacer historia. Reflexiones desde la práctica de la danza”, “A contracuento. La danza y las derivas del narrar” i “Ejercicios de ocupación. Afectos, vida y trabajo”.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat