Logo Institut del Teatre

«Alliberar la veu natural. L'imaginari i l'art de la pràctica de la veu i el llenguatge», de Kristin Linklater, traducció de Lluïsa Sala

Comparteix

11.9.2017

2017_Alliberar la veu natural_promo

Aquest llibre presenta una visió lúcida de la veu humana en el context de la comunicació i ofereix una progressió d'exercicis per alliberar i reforçar la veu (com a instrument humà i com a instrument de l'actor). El lema del mètode Linklater és el següent: «No vull sentir la teva veu, et vull sentir a tu a través de la teva veu». Entenent l'ésser humà com un tot indivisible, el treball posa èmfasi a reconèixer i eliminar els bloquejos que inhibeixen la gamma expressiva de la veu i distorsionen la comunicació. La veu alliberada connecta visceralment amb el desig i amb la necessitat de comunicar, connecta amb l'autenticitat del llenguatge, transforma la capacitat d'interpretar. La progressió lògica dels exercicis està dissenyada per als actors, estudiants d'interpretació, professors d'interpretació, professors de veu i, de fet, per a tothom qui estigui interessat en l'expressió de la veu.

Hem volgut fer una traducció fidel a l'esperit que impregna aquest treball. Confiem que aquesta edició en català ajudi a difondre la profunditat i la bellesa del mètode Linklater, i que contribueixi a incrementar encara més la qualitat dels actors del teatre català.


Continguts relacionats

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x