Logo Institut del Teatre

«Prohibido escribir obras maestras. Taller de Dramaturgia textual», de José Sanchis Sinisterra

Comparteix

28.3.2017

Onras maestras reduida

L’editorial Ñaque i L’Institut del Teatre han aconseguit convèncer un dels mestres de la dramatúrgia espanyola per publicar el seu manual més esperat. La seva obra NO mestra.

Prohibido escribir obras maestras és la recopilació de l'enorme trajectòria de José Sanchis Sinisterra en la seva faceta de pedagog d'actors i dramaturgs.

En aquest esperadíssim manual, es recullen les seves propostes pràctiques de Dramatúrgia Textual, tal com les ha impartit al llarg de tots aquests anys.

El llibre s'estructura en 5 parts que recorren des del que ell mateix crida la seva (Pre)Història i Geografia, fins als Materials i Eines necessaris per al desenvolupament dels seus tallers. El corpus central recull un total de 40 exercicis concrets amb les seves infinites variables entre els seus Problemes de Dramatúrgia Textual i els seus més que genuïns Impromptus Dramatúrgics.

El llibre és una joia esperada per tots aquells que han descobert a SANCHIS participant en els seus tallers, assistint als seus colaboratorios, o escoltant les seves conferències i llegint els seus llibres.

I a més, per a aquells que encara no han tingut la sort de creuar-se amb ell, aconsellem el que Eva Rodó afirma en l'epíleg: Guarda aquest llibre en un lloc accessible. Tens sort perquè ja no hi ha vent que pugui portar-se les seves paraules.

Les de José Sanchis Sinisterra.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x