Logo Institut del Teatre

Enciclopèdia de les Arts Escèniques Catalanes

Comparteix

L’Enciclopèdia de les Arts Escèniques Catalanes (EAEC), en el context del Projecte de Recerca de les Arts Escèniques Catalanes (PRAEC), és una plataforma en xarxa. L’EAEC reflecteix l'estat de la recerca en l'àmbit que li és propi en un format d’entrades o fitxes monogràfiques (però comptant amb els recursos i possibilitats que permet l’opció en línia). 

L'EAEC té en compte qualsevol activitat escènica, en tots els seus gèneres i manifestacions, a tot el domini cultural català, de totes les èpoques i amb independència del vehicle lingüístic utilitzat (quan aquest existeix).

Les entrades de l’EAEC, de diferent extensió i detall, són elaborades majoritàriament per persones vinculades, a universitats, centres de recerca o institucions especialitzades. Cal tenir present que 13 universitats de tot el domini lingüístic català participen del projecte PRAEC (associades a la Xarxa Vives d’Universitats).

Les universitats directament implicades en el PRAEC són les següents: Universitat de BarcelonaUniversitat Autònoma de BarcelonaUniversitat Politècnica de CatalunyaUniversitat Pompeu FabraUniversitat Oberta de CatalunyaUniversitat Rovira i VirgiliUniversitat de GironaUniversitat de LleidaUniversitat de ValènciaUniversitat Jaume IUniversitat d’AlacantUniversitat de les Illes BalearsUniversitat de Perpinyà Via Domitia.

L'EAEC és un recurs viu, és a dir, que es nodreix constantment de noves entrades (i que en modifica, si s'escau, les ja existents). En aquest sentit, s'obre a la consulta el dia 1 de gener de 2019 amb un nombre limitat de fitxes. Com a plataforma «en construcció» permanent, però, aspira a reunir, en els pròxims anys, una quantitat important de dades que la converteixin en un instrument de consulta indispensable.

Entrades de l'Enciclopèdia de les Arts Escèniques Catalanes (EAEC) disponibles fins a dia d'avui:
Pots utilitzar les eines de filtratge per a seleccionar el tipus d'entrada.

1 | 2 | 3 | 4 | ... | 56 

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x