Logo Institut del Teatre

«L’escriptura teatral després del confinament», segon seminari de teatre i literatura

Comparteix

10.6.2020

II Seminari Teatre i Literatura

El dilluns 6 de juliol a partir de les 16 h, tindrà lloc el segon seminari de teatre i literatura organitzat per l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i l'Institut del Teatre.

La trobada compta amb la presència de diversos dramaturgs catalans que a través de dos debats i una taula rodona reflexionaran sobre l'escriptura teatral després del confinament i com la crisi de la covid-19 podria canviar el món del teatre tal i com l'hem conegut fins avui.

El primer debat girarà entorn a l’escriptura dramàtica postconfinament amb els dramaturgs Sergi Belbel i Victòria Szpunberg. La segona conversa serà entre Josep Ramon Cerdà, director del Teatre Principal del Palma, i Toni Casares, director de la Sala Beckett, sobre les mesures que hauran de prendre les sales de teatre per tornar a obrir. Finalment, es durà a terme una taula rodona amb els autors teatrals Jordi Casanovas, Aina de Cos, Lara Díez i Núria Vizcarro. 

El primer seminari de teatre i literatura es va celebrar el 8 de juliol del 2019 a l’Auditori de l’Institut del Teatre sota el títol «El teatre, literatura?» amb la participació, entre altres, de Josep Maria Miró, Mercè Sarrias o els dramaturgs Maribel Bayona, Helena Tornero i Joan Yago.

En aquesta ocasió, la trobada serà virtual a través de les plataformes zoom i youtube.  El dia de l'activitat, es posaran a disposició els enllaços per seguir l'esdeveniment al web de l’AELC. Paral·lelament, totes les persones interessades a assistir poden enviar un missatge a aelc@escriptors.cat per rebre els enllaços de les trobades virtuals. El seminari és obert al públic i gratuït.

Podeu consultar el programa complet en aquest enllaç i també a la web de l’AELC.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x