Logo Institut del Teatre

“La joglaria. La narració escènica en el teatre de gest”, nou volum de la col·lecció Materials Pedagògics

Comparteix

16.5.2022

"La joglaria. La narració escènica en el teatre de gest" de Christian Atanasiu

L’Institut del Teatre publica La Joglaria. La narració escènica en el teatre de gest de Christian Atanasiu, un nou volum de la col·lecció “Materials Pedagògics” on, a través de les classes de Joglaria que duu a terme a l'Institut del Teatre, Atanasiu ofereix un ventall de tècniques i exercicis per treballar aquest recurs escènic. 

En aquest sentit, Christian Atanasiu entèn la Joglaria com l’art d’explicar històries que ens poden connectar amb la nostra vida, els nostres problemes, somnis i esperances. Es tracta d’històries que no són només relats literaris, sinó que es converteixen en un acte escènic animat per l’habilitat del gest, el joc de la veu i la nostra capacitat de mimetitzar qualsevol fet de la natura i del món que ens envolta.

Christian Atanasiu (Berlín, 1955) és actor, director i pedagog d’interpretació. A l’Institut del Teatre s’ha encarregat de les assignatures de Joglaria i Clown i de diverses pràctiques escèniques. També ha desenvolupat una recerca personal en l’àmbit de l’humor absurd i ha creat espectacles unipersonals en què ha combinat el joc amb el llenguatge, el gest i el clown, a la vegada que ha participat a festivals de narració oral a Catalunya, a la resta del territori espanyol i a diversos països de l’Amèrica Llatina.

Podeu trobar aquesta publicació a la llibreria de la Diputació de Barcelona i a la nostra biblioteca.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x